Warszawa

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Warszawa

Fånga Warszawas själ med våra unika ljuddämpande Canvastavlor – Konst som berör och förbättrar!
Skapa en inspirerande atmosfär i ditt hem eller kontor med våra exklusiva ljuddämpande tavlor, formgivna med Warszawas underbara skyline och gatubilder. Varje tavla är mer än konst; den är en ljudabsorberande lösning som omvandlar din miljö till en harmonisk plats.

Upplev fördelarna med våra Warszawa-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är ett konstverk av högsta kvalitet, skräddarsydd för att passa din personliga stil och skapa en unik atmosfär.

Bästa upplösningen på din tavla
Warszawas skönhet återspeglas i varje detalj med upp till 1200 dpi på italiensk duk, vilket garanterar enastående skärpa och färgrikedom.

Effektiv ljudabsorption
Upplev tystnadens kraft med vår ljudabsorberande teknologi. Återvunnen polyester med densitet på 450-600 gram per kvadratmeter ger optimal ljudkontroll.

Enkel upphängning
Spar tid och energi med våra tavlor som är utrustade med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan. Inga extra ramar krävs; du behöver endast en eller två skruvar per del för snabb och smidig upphängning.

Miljövänligt material
Vi prioriterar miljön genom att samarbeta med FSC- och PEFC-certifierade leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavla är konstruerad med en 4mm tjock träskiva på baksidan, certifierad med CE, M1 och PEFC, för att säkerställa långvarig kvalitet och hållbarhet.

Tillverkas i Sverige
Vi är stolta över att producera våra tavlor i Blekinge, Sverige, där varje tavla skapas med passion och expertis.

Säker upphängning
För extra trygghet, särskilt i offentliga miljöer, är våra tavlor utrustade med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan, vilket ger möjlighet att använda fler skruvar om så önskas.

Skapa en lugn och konstfull atmosfär med våra Warszawa-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ din tavla idag och låt Warszawas magi flytta in i ditt liv!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.