Ljuddämpande industriskärm & skärmvägg

Ljuddämpande industriskärm & skärmvägg

Optimera din arbetsmiljö och förbättra produktiviteten med våra avancerade industriskärmar och skärmväggar, speciellt utformade för industriella tillämpningar. Dessa skärmväggar är en oumbärlig lösning för att skapa tystare, mer avskilda utrymmen som främjar koncentration och effektivitet.

Våra industriskärmar är framställda med fokus på ljudreducering, säkerhet och flexibilitet. Genom att använda brandklassade material och en ljuddämpande design minskar våra skärmar effektivt bullernivåer och bidrar till en säkrare och mer behaglig arbetsmiljö. Med hjälp av stödben utrustade med hjul kan dessa skärmar enkelt flyttas och ompositioneras, vilket ger en oöverträffad flexibilitet i din arbetsplatslayout.

Förbättrad arbetsmiljö
Våra industriskärmar bidrar till en markant minskning av buller, vilket skapar optimala förutsättningar för koncentrerat arbete och effektiva möten utan störande ljud.

Flexibilitet
Med stödben på hjul kan våra skärmar enkelt flyttas för att anpassas till ändrade behov och layouter, vilket gör dem idealiska för dynamiska arbetsmiljöer.

Brandklassade material
Skärmarnas kärna är tillverkad av brandmotståndsklass A1-material, vilket garanterar högsta säkerhetsstandarder och gör dem till ett tryggt val för din verksamhet.

Anpassningsbarhet
Med ett brett utbud av storlekar och färger garanterar vi att du hittar en perfekt matchning för din arbetsplats estetik och funktionskrav.

Estetisk förbättring
Utöver dess funktionella fördelar erbjuder våra industriskärmar också en estetisk uppgradering till din arbetsplats, med olika stilar som kompletterar din inredning.

Lätt installation och underhåll
Våra skärmar är designade för att vara lätta att installera och underhålla, vilket sparar både tid och resurser.

Med 14 olika storlekar och 3 distinkta färger att välja mellan, samt möjligheten att uppnå en medelreduktion på 32 Rw(dB) i bullernivåer, erbjuder våra industriskärmar en skräddarsydd lösning som möter dina unika behov. Tillverkade med en återvinningsbar Stenullskärna och rekommenderade av Byggvarubedömningen Sunda Hus, är våra skärmar ett hållbart och miljövänligt val.

Investera i vår industriskärm idag för att skapa en mer behaglig, produktiv och estetiskt tilltalande arbetsmiljö. Upplev skillnaden med en lösning som kombinerar funktion, flexibilitet och form i en och samma produkt.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal
för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.