Returer & byten - Det ska vara enkelt att handla av oss!

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara och ha möjlighet att öppna förpackningen och titta närmare på produkten, du får dock inte använda produkten. För att returnera en produkt måste den vara i ursprungligt skick, d.v.s. i originalförpackning och utan skador. Är varan inte som du föreställt dig har du 14 dagars öppet köp, ångerrätt och bytesrätt på dom flesta produkter när du handlat hos SilentDirect.se.

OBS! Har du inte meddelat oss inom 14 dagar från att varan togs emot så godkänns inte returen!

Produkter som inte omfattas av öppet köp, ångerrätt eller bytesrätt är:

- Produkter på metervara.
- Produkter som är specialtillverkade.
- Använda produkter.
- Bruten plombering.
- Ej kompletta produkter.
- SilentDirect Wall.
- SilentDirect ljudabsorberande tavlor.

Det skall vara enkelt och handla hos oss på SilentDirect och de få gånger ni behöver byta något eller vill returnera något så följer ni helt enkelt nedanstående tillvägagångssätt:

Så här gör du din retur

Steg 1

Packa ner produkterna ordentligt i original kartongen. Glöm inte att skicka med en kopia på ordersedel, saknar du en skrivare så skriv ner ditt ordernummer och namn på ett vanligt papper och skicka med returen.

Steg 2

Vill du så kan du köpa en returfraktsedel genom att klicka här! Viktigt om du ska köpa returfrakt på annat håll är att du måste skicka det som företagspaket till oss så paketet levereras till vårt företag och inte till ombud.
Vi hämtar inte ut returer från något ombud.

Steg 3

Skicka paketet till:
SilentDirect AB
Löparevägen 4
29439 Sölvesborg

Steg 4

Är det en ren retur så kommer pengarna tillbaka på samma sätt som du betalade efter att vi mottagit din retur. Vill du byta dina varor så lägger du bara en ny order med de nya produkterna så krediterar vi returen så fort den inkommer till vårt lager. Har du valt faktura som betalningssätt och inte betalat den så krediterar vi hela eller delar av fakturan.

Rekommenderade sidor

Frågor och svar

Här huttar du frågor och svar.

Köpvillkor

Här kan du läsa mer om våra köpvillkor.

*Fri frakt

Fri frakt till ombud

5 års garanti

5 års produktgaranti

Snabb leverans

Skickar oftast samma dag