Amsterdam

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Amsterdam

Ge ditt hem en touch av Amsterdams charm med våra exklusiva Ljuddämpande och ljudabsorberande canvastavlor.
Varje tavla är en resa till Amsterdams pittoreska gator och kanaler, och samtidigt en praktisk lösning för att skapa lugn och ro i ditt hem.

Fördelar med våra Amsterdam-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Få en unik ljuddämpande tavla av högsta kvalitet, skapad med omsorg och dedikation för att fånga skönheten i Amsterdams arkitektur och atmosfär.

Bästa upplösningen på din tavla
Med upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk kan du förvänta dig en tavla med enastående skärpa och färgdjup som ger liv åt varje detalj i motivet.

Effektiv ljudabsorption
Våra tavlor använder återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter för optimal ljudabsorption. Det ljuddämpande materialet appliceras inuti tavlan och täcks av en 4 mm tjock miljöcertifierad träskiva.

Enkel upphängning
Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen enkel och smidig. Ingen extra ram eller krok behövs – spara tid vid upphängningen med endast en eller två skruvar per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi strävar efter hållbarhet genom att samarbeta med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavlas baksida är skyddad med en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för extra hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla ljuddämpas och ljudabsorberas med stolthet i våra lokaler i Blekinge, Sverige, vilket garanterar högsta standard.

Säker upphängning
Våra tavlor är utrustade med 6-8 frästa nyckelhål för extra säkerhet och stabilitet, särskilt viktigt i offentliga miljöer som dagis, skolor eller andra lokaler.

Gör ditt hem till en konstnärlig reträtt med våra Amsterdam-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ idag och låt Amsterdam bli en del av din vardag med elegans och stil!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.