Dallas

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Dallas

Utforska den pulserande energin och skönheten i staden Dallas genom våra exklusiva ljuddämpande och ljudabsorberande canvastavlor!
Varje tavla är skapad med högkvalitativa material och specialdesignad för att inte bara förbättra rummets estetik utan också minska ljudnivån, skapa en lugnande atmosfär och ge ditt utrymme en unik touch av konst. Motiven trycks med en imponerande upplösning upp till 1200 dpi på en italiensk duk, vilket ger enastående skärpa och färgdjup.

Fördelar med våra Dallas-inspirerade ljuddämpande tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är skräddarsydd för att uppfylla högsta kvalitetsstandarder och fånga Dallas energi och skönhet på bästa sätt.

Bästa upplösningen på din tavla
Upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk, garanterar unik skärpa och färgdjup för att framhäva varje detalj i motivet.

Effektiv ljudabsorption
Återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter används för att säkerställa effektiv ljudabsorption. Vårt ljuddämpande material appliceras inuti tavlan och täcks av en 4mm tjock miljöcertifierad träskiva.

Enkel upphängning
Utformade med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan för enkel och stabil upphängning. Sparar tid vid upphängning, endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Certifierade FSC- och PEFC-leverantörer används för att säkerställa miljövänliga material. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och färgerna är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Tavlornas baksida är skyddad med en 4mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla ljuddämpas och ljudabsorberas med omsorg i våra lokaler i Blekinge, Sverige.

Säker upphängning
6-8 frästa nyckelhål på baksidan ger extra säkerhet och stabilitet, vilket är särskilt viktigt i offentliga miljöer som dagis, skolor eller andra lokaler.

Skapa en atmosfär av stil och lugn med våra Dallas-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ nu och ge ditt utrymme en konstnärlig touch samtidigt som du skapar en tyst och harmonisk miljö!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.