Frankfurt

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Frankfurt

Förvandla ditt hem till en lugn och stilfull plats med våra exklusiva ljuddämpande canvastavlor med motiv från den pulserande staden Frankfurt.
Varje tavla är inte bara en konstnärlig skatt utan även en kraftfull ljudabsorbent, skapad med noggrannhet och passion för att ge dig det bästa av både design och funktion.

Upplev fördelarna med våra Frankfurt-inspirerade tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är unikt designad för att skapa en perfekt balans mellan konstnärlighet och ljudabsorption, vilket ger ditt rum en distinkt atmosfär.

Bästa upplösningen på din tavla
Med tryck upp till 1200 dpi på italiensk duk garanterar vi enastående skärpa och färgdjup, vilket framhäver Frankfurt's dynamiska skönhet på bästa sätt.

Effektiv ljudabsorption
Våra tavlor använder återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter för optimal ljudabsorption. Ett miljövänligt material som integreras sömlöst i varje konstverk.

Enkel upphängning
Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen enkel och smidig. Skippa extra ramar eller krokar och spara tid vid upphängningen – endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi är engagerade i hållbarhet genom samarbete med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavla har en baksida skyddad av en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för extra hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla skapas med stolthet i våra lokaler i Blekinge, Sverige. Vi säkerställer högsta standard och kvalitet i varje steg av tillverkningsprocessen.

Säker upphängning
För extra säkerhet och stabilitet, särskilt i offentliga miljöer, är våra tavlor utrustade med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Du kan använda fler skruvar för extra stabilitet om så önskas.

Ta steget mot ett harmoniskt hem med våra Frankfurt-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ din tavla idag och låt denna konstnärliga och funktionella kombination förhöja ditt rum till nya höjder.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.