Osaka

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Osaka

Förvandla ditt hem till en plats av rofylldhet och kreativitet med våra exklusiva ljuddämpande canvastavlor som fångar essensen av staden Osaka.
Varje tavla är en konstnärlig förening av design och ljudabsorption, skräddarsydd för att ge dig inte bara en visuell fest utan också en lugn och tystnad i ditt rum.

Upplev fördelarna med våra Osaka-inspirerade tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är en unik konstnärlig skapelse som erbjuder överlägsen design och ljudabsorption för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem.

Bästa upplösningen på din tavla
Med tryck upp till 1200 dpi på italiensk duk garanterar vi enastående skärpa och färgdjup, fånga Osakas pulserande energi på det mest levande sättet.

Effektiv ljudabsorption
Våra tavlor använder återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter för att effektivt minska ljudnivån. Ett miljövänligt material som smälter sömlöst in i varje konstverk.

Enkel upphängning
Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen enkel och smidig. Undvik onödiga ramar eller krokar och spara tid vid upphängningen – endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi strävar efter hållbarhet genom att samarbeta med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavla är utrustad med en baksida skyddad av en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för långvarig hållbarhet och hög kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla är stolt framställd i våra lokaler i Blekinge, Sverige. Vi försäkrar högsta standard och kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Säker upphängning
För extra säkerhet och stabilitet, särskilt i offentliga miljöer, är våra tavlor utrustade med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Du kan använda fler skruvar för extra stabilitet om så önskas.

Skapa en atmosfär av lugn och stil i ditt hem med våra ljuddämpande tavlor inspirerade av Osaka. Beställ din tavla idag och låt konsten förnya ditt utrymme med skönhet och harmoni.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.