Bröd

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Bröd

Skapa en harmonisk atmosfär - Vår ljuddämpande canvastavla för finaste brödinspiration! 

Fördelar med våra ljuddämpande canvastavlor:

Dämpar störande ljud
Ge ditt kök eller matsal en fridfull känsla med våra specialanpassade canvastavlor som effektivt minskar ljudnivåerna och skapar en avkopplande atmosfär.

Inspirerande brödmotiv
Vår samling av brödmotiv ger en unik touch till din inredning, fungerar samtidigt som effektiva ljudabsorbenter och skapar en atmosfär fylld av värme och doft av nybakat bröd.

Förbättrad akustik
Med avancerad ljudabsorberingsteknik minskar våra tavlor eko och ljudreflektioner, vilket förbättrar rummets akustik och ger en fridfull känsla till din brödupplevelse.

Miljövänliga material
Vi strävar efter hållbarhet. Våra canvastavlor är ljuddämpade med återvunnen polyester och baksidan täcks av en CNC-fräst träskiva med flera nyckelhål för enkel upphängning.

Enkel installation
Med flertalet CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir det enkelt att hänga upp tavlan och omedelbart skapa en atmosfär fylld av brödinspiration. Med SilentDirects ljudabsorberande canvastavlor kan du omfamna brödets skönhet samtidigt som du njuter av en avkopplande atmosfär.

Skapa en brödinspirerad atmosfär - beställ din egen ljuddämpande tavla med brödmotiv från SilentDirect och låt doften av nybakat bröd fylla ditt utrymme!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.