Seattle

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Seattle

Skapa lugn och harmoni med våra Seattle-inspirerade ljuddämpande tavlor!
Förvandla ditt utrymme till en fridfull oas med våra exklusiva ljuddämpande canvastavlor inspirerade av den vackra staden Seattle. Varje konstverk är inte bara en visuell njutning utan också en innovativ lösning för att förbättra ljudmiljön i ditt hem eller kontor.

Upplev fördelarna med våra Seattle-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Upplev konst av högsta kvalitet med varje unikt designad tavla, skräddarsydd för att passa perfekt in i din miljö.

Bästa upplösningen på din tavla
Fånga Seattle's skönhet i upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk, vilket garanterar enastående skärpa och färgdjup.

Effektiv ljudabsorption
Integrerad ljudabsorption med återvunnen polyester, 450-600 gram per kvadratmeter. Minska ljudnivån medan du njuter av konstverket.

Enkel upphängning
Snabb installation med CNC-frästa nyckelhål på baksidan. Ingen extra ram behövs, vilket sparar tid och ger en stilren look.

Miljövänligt material
Vi prioriterar hållbarhet genom att använda material från FSC- och PEFC-certifierade leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är lösningsmedelsfria.

Skyddad baksida
Varje tavla är försedd med en 4mm tjock träskiva på baksidan, certifierad med CE, M1 och PEFC för ökad hållbarhet.

Tillverkas i Sverige
Stolt producerad i våra lokaler i Blekinge, Sverige. Vi använder noggrant utvalda material från Europa för att säkerställa högsta standard och kvalitet.

Säker upphängning
Extra stabilitet för offentliga utrymmen med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Möjlighet att använda fler skruvar för ökad säkerhet och stabilitet.

Skapa en fridfull atmosfär och konstnärlig elegans med våra Seattle-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ din tavla idag och njut av både ljudabsorption och visuell njutning.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.