Toronto

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Toronto

Skapa en ljudfri Oas med våra Toronto-inspirerade ljuddämpande tavlor!
Ge ditt hem en touch av dynamiken från Toronto med våra ljuddämpande canvastavlor. Varje tavla är en kombination av konst och funktion, vilket ger dig både visuell njutning och en förbättrad ljudmiljö.

Upplev fördelarna med våra Toronto-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Upplev konsten och funktionaliteten i varje detalj. Våra tavlor är skräddarsydda för att uppfylla högsta kvalitetsstandarder.

Bästa upplösningen på din tavla
Imponeras av upp till 1200 dpi på italiensk duk. Varje nyans och kontur fångas med enastående skärpa och färgdjup.

Effektiv ljudabsorption
Minska ljudnivån med hjälp av återvunnen polyester, med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter. Ljudabsorptionen integreras smidigt i varje konstverk.

Enkel upphängning
Gör upphängningen enkel och smidig med våra tavlor som är utrustade med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan. Inga extra ramar eller krokar krävs – spara tid och njut av snabb installation.

Miljövänligt material
Vårt åtagande för hållbarhet innebär samarbete med FSC- och PEFC-certifierade leverantörer. Materialen är giftfria och luktfria, med över 50% återvunnen polyester.

Skyddad baksida
Varje tavla är försedd med en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC, för långvarig kvalitet och hållbarhet.

Tillverkas i Sverige
Stolt producerad i våra lokaler i Blekinge, Sverige. Vi använder noggrant utvalda material från Europa för att säkerställa högsta standard.

Säker upphängning
Extra stabilitet för offentliga miljöer med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Möjlighet att använda fler skruvar för ökad säkerhet och stabilitet.

Skapa ett harmoniskt hem med våra ljudabsorberande tavlor inspirerade av Toronto. Beställ din egen konstupplevelse idag och njut av den dubbela funktionen av visuell skönhet och ljudreduktion.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.