PopArt & Comic

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - PopArt & Comic

SilentDirect's ljuddämpande canvastavlor - tystnad som konst!
Ge ditt rum liv och stil samtidigt som du minskar ljudnivån med SilentDirects innovativa ljudabsorberande canvastavlor. Vårt unika sortiment av PopArt & Comic-motiv kombinerar konst med avancerad ljudteknik för att skapa en lugnare och mer fridfull miljö.

Utforska fördelarna med våra tavlor med PopArt & Comic motiv:

Ljudabsorberande teknik
Varje canvastavla är utformad för att effektivt reducera ljudnivåerna i ditt rum, vilket skapar en mer behaglig atmosfär.

Återvunnen polyester
Vi på SilentDirect prioriterar hållbarhet. Våra canvastavlor är tillverkade med återvunnen polyester för att minska miljöpåverkan.

Enkel montering
Baksidan av tavlan är utrustad med flera CNC-frästa nyckelhål, vilket gör upphängningen enkel och smidig.

Stilfull design
Våra motiv av PopArt & Comic adderar färg och karaktär till ditt utrymme samtidigt som de hjälper till att minimera ljudets påverkan.

Kvalitetskonstruktion
Varje tavla är omsorgsfullt konstruerad med en träskiva på baksidan för en hållbar och robust struktur. Oavsett om det är i hemmet, på kontoret eller i offentliga utrymmen, är våra ljuddämpande canvastavlor det perfekta sättet att integrera konst med funktion. Upptäck konsten att tystnad med SilentDirect idag!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.