Köln

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Köln

Upptäck Kölns skönhet med våra ljuddämpande Canvastavlor - En fusion av konst och funktion!
Förvandla ditt utrymme till en konstnärlig oas samtidigt som du skapar lugn och stillhet med våra unika ljuddämpande tavlor inspirerade av den fantastiska staden Köln. Varje tavla är en konstnärlig framställning med fokus på högkvalitativa material och effektiv ljudabsorption.

Upplev fördelarna med våra Köln-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är skapad för att bli en integrerad del av din inredning, skräddarsydd för att passa dina behov och estetiska preferenser.

Bästa upplösningen på din tavla
Upplev Kölns charm med enastående detaljrikedom, tryckt med upp till 1200 dpi på italiensk duk för unik skärpa och färgdjup.

Effektiv ljudabsorption
Integrerad ljudabsorption med återvunnen polyester, 450-600 gram per kvadratmeter. Skapa en behaglig ljudmiljö samtidigt som du njuter av konsten.

Enkel upphängning
Tidsbesparande installation med CNC-frästa nyckelhål på baksidan. Inga extra ramar krävs, vilket ger en stilren look och enkel hantering.

Miljövänligt material
Vi prioriterar miljön genom att använda material från FSC- och PEFC-certifierade leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavla är utrustad med en 4mm tjock träskiva på baksidan, certifierad med CE, M1 och PEFC för ökad hållbarhet.

Tillverkas i Sverige
Vi är stolta över att producera våra tavlor i Blekinge, Sverige, med noggrant utvalda material från Europa för att säkerställa högsta standard och kvalitet.

Säker upphängning
Extra stabilitet för offentliga utrymmen med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Möjlighet att använda fler skruvar för ökad säkerhet och stabilitet.

Skapa en harmonisk atmosfär i ditt hem eller arbetsplats med våra Köln-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ din tavla idag och omge dig själv med konst och lugn!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.