Konst

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Konst

Skapa en stillhetens oas - Vår ljuddämpande canvastavla ger harmoni i konstens tystnad! 

Fördelar med våra ljuddämpande canvastavlor:

Tystar oönskat Ljud
Upplev en värld av lugn med våra specialtillverkade canvastavlor som reducerar störande ljud och skapar en avslappnad atmosfär i ditt hem eller arbetsutrymme.

Konstnärliga motiv
Vår samling av konstnärliga motiv ger en elegant touch till din inredning och fungerar samtidigt som effektiva ljudabsorbenter. Elegans möter funktionalitet!

Förbättrad akustik
Genom avancerad ljudabsorberingsteknik minskar våra tavlor eko och ljudreflektioner, vilket förbättrar rummets akustik och skapar en behaglig miljö.

Miljövänliga material
Vi tar hänsyn till planeten. Våra canvastavlor är ljuddämpade med återvunnen polyester, och baksidan täcks med en CNC-fräst träskiva som enkelt kan hängas upp med hjälp av förberedda hål.

Enkel installation
Med flertalet förborrade nyckelhål på den CNC-frästa baksidan blir det enkelt att hänga upp tavlan och omedelbart förvandla ditt utrymme till en tyst och lugn oas. Med SilentDirects ljudabsorberande canvastavlor kan du njuta av en värld av tystnad samtidigt som du omfamnar skönheten i konst.

För en harmonisk atmosfär med stil - beställ din egen ljuddämpande tavla med konstmotiv från SilentDirect och ge ditt utrymme en ny dimension av lugn!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal
för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.