Düsseldorf

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Düsseldorf

Skapa en lugn och stilfull atmosfär inspirerad av Düsseldorf i ditt hem med våra exklusiva ljuddämpande och ljudabsorberande canvastavlor.
Varje tavla fångar Düsseldorfs unika charm och minskar samtidigt ljudnivån i ditt rum på ett effektivt sätt.

Fördelar med våra Düsseldorf-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Få en personlig touch med en högkvalitativ ljuddämpande tavla skapad specifikt för att förbättra både estetik och ljudmiljö i ditt rum.

Bästa upplösningen på din tavla
Med upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk garanterar vi en tavla med enastående skärpa och färgdjup, vilket lyfter fram varje detalj av Düsseldorfs vackra panorama.

Effektiv ljudabsorption
Våra tavlor använder återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter för optimal ljudabsorption. Det ljuddämpande materialet appliceras inuti tavlan och täcks av en 4 mm tjock miljöcertifierad träskiva.

Enkel upphängning
Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen enkel och smidig. Inga extra ramar eller krokar behövs – spara tid vid upphängningen med endast en eller två skruvar per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi strävar efter hållbarhet genom samarbete med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavlas baksida är skyddad med en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för extra hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla ljuddämpas och ljudabsorberas med stolthet i våra lokaler i Blekinge, Sverige, vilket garanterar högsta standard.

Säker upphängning
Våra tavlor är utrustade med 6-8 frästa nyckelhål för extra säkerhet och stabilitet, särskilt viktigt i offentliga miljöer som dagis, skolor eller andra lokaler.

Skapa en oas av lugn och stil med våra Düsseldorf-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ din tavla idag och låt Düsseldorfs unika atmosfär berika ditt hem!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.