Bangkok

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Bangkok

Förundras över Bangkoks pulserande atmosfär och exotiska skönhet med våra exklusiva ljuddämpande och ljudabsorberande canvastavlor!
Varje tavla är inte bara en konstnärlig mästerverk utan även en funktionell lösning för att skapa en lugn oas i ditt hem.

Upplev fördelarna med våra Bangkok-inspirerade tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Få en skräddarsydd ljuddämpande tavla som fångar essensen av Bangkoks skönhet och livfullhet, tillverkad med omsorg och precision för högsta kvalitet.

Bästa upplösningen på din tavla
Med imponerande upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk garanteras unik skärpa och färgdjup som ger liv åt varje detalj i motivet.

Effektiv ljudabsorption
Våra tavlor använder återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter för att säkerställa effektiv ljudabsorption. Det ljuddämpande materialet appliceras inuti tavlan och täcks av en 4 mm tjock miljöcertifierad träskiva.

Enkel upphängning
Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen enkel och smidig. Ingen extra ram eller krok behövs, spara tid vid upphängningen – endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi arbetar med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer och använder ljudabsorberande material som består av minst 50% återvunnen polyester. Alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Tavlornas baksida är skyddad med en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för ökad hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla ljuddämpas och ljudabsorberas med omsorg i våra lokaler i Blekinge, Sverige, för att säkerställa högsta standard.

Säker upphängning
Våra tavlor är utrustade med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan för extra säkerhet och stabilitet, särskilt viktigt i offentliga miljöer som dagis, skolor eller andra lokaler.

Skapa en harmonisk och konstnärlig atmosfär med våra Bangkok-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ nu och låt Bangkoks unika karaktär bli en del av ditt hem med stil och elegans!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.