Dresden

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Dresden

Utforska stadens magi med våra ljuddämpande och ljudabsorberande canvastavlor med motiv av den vackra staden Dresden!
Våra exklusiva Dresden-inspirerade tavlor är designade för att inte bara förbättra rummets estetik utan också minska ljudnivån, skapa en harmonisk atmosfär och tillföra en touch av unik konst till ditt utrymme. Varje motiv är tryckt med hög upplösning på italiensk duk för att säkerställa enastående skärpa och färgdjup.

Våra ljuddämpande canvastavlor är enkla att hantera och hänga upp. Den specialdesignade träramen, cirka 20mm tjock, ger stabilitet och hållbarhet. Tavlorna är utrustade med CNC-frästa nyckelhål på baksidan, vilket gör upphängningen enkel och smidig. Oavsett storlek säkerställer det anpassade antalet nyckelhål en stabil upphängning.

Fördelar med våra ljuddämpande tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är skräddarsydd för att uppfylla högsta kvalitetsstandarder, från design till produktion.

Bästa upplösningen på din tavla
Upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk för unik skärpa och färgdjup.

Effektiv ljudabsorption
Återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter ger effektiv ljudabsorption. Miljövänligt material appliceras inuti tavlan och täcks med en 4mm tjock miljöcertifierad träskiva.

Enkel upphängning
Utrustad med 6-8 CNC-frästa nyckelhål för smidig och stabil upphängning utan behov av extra ramar eller krokar. Endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Certifierade FSC- och PEFC-leverantörer samt minst 50% återvunnen polyester för en hållbar och miljövänlig produkt.

Skyddad baksida
Tavlornas baksida är säkrad med en 4mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla är skapad med omsorg och expertis i våra lokaler i Blekinge, Sverige.

Säker upphängning
6-8 frästa nyckelhål ger extra säkerhet och stabilitet, särskilt i offentliga miljöer som dagis, skolor eller andra lokaler.

Skapa en unik och lugnande atmosfär med våra Dresden-inspirerade ljuddämpande canvastavlor. Beställ idag och njut av både konst och funktion i ditt hem eller arbetsplats!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.