Prag

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Prag

Skapa Atmosfär med Våra Ljuddämpande Tavlor – Upptäck Charmen i Prag
Förvandla ditt hem till en mångfald av konst och lugn med våra ljuddämpande canvastavlor inspirerade av den vackra staden Prag. Varje tavla är inte bara en visuell njutning utan också en ljudabsorberande mästerverk som tar din inredning till en ny nivå.

Upplev fördelarna med våraPrag-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Få en unik och högkvalitativ tavla, skapad för att både behaga ögat och minska ljudnivån, vilket skapar harmoni i ditt utrymme.

Bästa upplösningen på din tavla
Upplev skönheten i Prag i upp till 1200 dpi på italiensk duk. Varje detalj och nyans återges med enastående skärpa och färgdjup.

Effektiv ljudabsorption
Återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter kombineras med konstfull design. Ljudabsorptionen är integrerad i varje tavla för en tystare omgivning.

Enkel upphängning
Häng upp dina tavlor utan krångel. Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen smidig och stabil. Inga extra ramar eller krokar krävs – spara tid och njut av enkelheten.

Miljövänligt material
Vi engagerar oss för hållbarhet genom att samarbeta med FSC- och PEFC-certifierade leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och färgerna är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavla är utrustad med en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC, för att säkerställa långvarig kvalitet och hållbarhet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla är stolt framställd i våra lokaler i Blekinge, Sverige, med noggrant utvalda material från Europa. Vi försäkrar högsta standard genom hela tillverkningsprocessen.

Säker upphängning
Extra stabilitet är nyckeln, särskilt i offentliga miljöer. Våra tavlor är utrustade med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan, vilket ger möjlighet att använda fler skruvar om så önskas.

Förhöj din vardag med våra ljuddämpande tavlor inspirerade av Prag. Beställ din egen konstupplevelse och omge dig själv med skönheten av Prag – både visuellt och akustiskt.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.