Ljudisolering av dörr & fönster i skola & förskola

Ljudisolering av dörr & fönster i skola & förskola

Skapa tysta och anpassningsbara utbildningsmiljöer med SilentDirect! 

Effektiva tätningslist för dörrar & fönster
Låt inte oönskat ljud tränga in i klassrummen. Våra tätningslister för dörrar och fönster förhindrar ljudläckage och skapar en tystare miljö som förbättrar koncentrationen och inlärningen för eleverna.

Ljuddämpande gardiner och rumsavdelare
Behöver du flexibla lösningar för att anpassa utrymmet? Våra ljudabsorberande gardiner och rumsavdelare i tyg är perfekta för att reducera ljudnivån och skapa separata områden för grupparbeten eller mindre grupper.

Mångsidighet och anpassning
Våra produkter är skapade för att passa olika utrymmen inom utbildningsmiljöer. Vare sig det är i klassrum, matsalar, gymnastiksalar eller andra gemensamma utrymmen, kan vi erbjuda anpassningsbara lösningar.

Förskolor och pedagogiska miljöer
För de allra yngsta är det viktigt med en lugn och trygg miljö för lärande. Våra gardiner och rumsavdelare är perfekta för att skapa separata, lugna rum för olika aktiviteter.

Skolmatsalar och gemensamma utrymmen
Bullriga matsalar kan minska måltidsupplevelsen. Våra ljudabsorberande gardiner och rumsavdelare hjälper till att minska ljudnivån och skapar en trevligare miljö för eleverna.

Skapa optimala lärmiljöer
Med kombinationen av tätningslist för dörrar och fönster samt ljudabsorberande gardiner och rumsavdelare skapar vi en miljö som främjar koncentration och trivsel för elever och lärare.

Skapa anpassningsbara och tysta utrymmen för lärande med SilentDirects tätningslist, ljudabsorberande gardiner och rumsavdelare i tyg.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.