Tokyo

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Tokyo

Skapa en harmonisk atmosfär med våra Tokyo-inspirerade ljuddämpande tavlor.
Ge ditt hem eller kontor en känsla av det pulserande Tokyo med våra exklusiva ljuddämpande canvastavlor. Varje konstverk är inte bara en visuell njutning utan också en praktisk lösning för att förbättra ljudmiljön i ditt utrymme.

Upplev fördelarna med våra Tokyo-inspirerade tavlor:

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är unikt designad för att möta de högsta kvalitetsstandarderna och passa perfekt in i din miljö.

Bästa upplösningen på din tavla
Upplev skönheten i Tokyo med upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk, vilket garanterar enastående skärpa och färgdjup.

Effektiv ljudabsorption
Integrerad ljudabsorption med återvunnen polyester, 450-600 gram per kvadratmeter. Detta material ger inte bara konstnärlig skönhet utan minskar också ljudnivån.

Enkel upphängning
Snabb och enkel installation med CNC-frästa nyckelhål på baksidan. Inga extra ramar behövs, vilket sparar tid och ger en modern look.

Miljövänligt material
Vi strävar efter hållbarhet genom att använda material från FSC- och PEFC-certifierade leverantörer. Dessutom består vårt ljudabsorberande material av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är lösningsmedelsfria.

Skyddad baksida
Varje tavlas baksida är skyddad med en 4mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC, vilket ger hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Stolt producerad i våra lokaler i Blekinge, Sverige. Vi väljer noggrant ut material från Europa för att säkerställa högsta standard och kvalitet.

Säker upphängning
Extra stabilitet för offentliga utrymmen med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Möjlighet att använda fler skruvar för ökad säkerhet och stabilitet.

Transformera ditt utrymme med en kombination av konst och teknologi. Beställ dina Tokyo-inspirerade ljuddämpande tavlor idag och skapa en lugn och harmonisk atmosfär.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.