Venedig

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Venedig

Skapa lugn i varje vy - SilentDirects ljuddämpande canvastavlor med Venedig-motiv
Våra ljuddämpande canvastavlor, prydda med vackra motiv från Venedig, är skapade för att förvandla ditt utrymme till en harmonisk och fridfull plats.

Utforska fördelarna med våra tavlor med motiv av staden Venedig:

Avancerad ljudabsorbering
SilentDirects teknik för ljudabsorption gör våra canvastavlor till effektiva ljuddämpare, skapade för att minska omgivande ljud och erbjuda en tystare atmosfär.

Inspirerande motiv från Venedig
Med ikoniska vyer från Venedig skapar våra canvastavlor en konstnärlig och unik atmosfär som tar med dig på en visuell resa till denna vackra stad.

Enkel upphängning
Baksidan av våra canvastavlor har träskivor med flera CNC-frästa nyckelhål, vilket gör upphängningen till en smidig process för att skapa din egna lugna vrå.

Miljövänligt materialval
Genom att använda återvunnen polyester strävar vi på SilentDirect efter hållbarhet och minskad miljöpåverkan i våra produkter. Skapa en avkopplande atmosfär och njut av Venedigs charm i ditt hem med SilentDirects ljuddämpande canvastavlor. Låt varje vy ge dig lugn och frid!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.