Skärmväggar & golvskärmar

Skärmväggar & golvskärmar

Skärmväggar och golvskärmar – En flexibel lösning för varje miljö
Välkommen till en värld av tystnad och fokus med vår omfattande kollektion av skärmväggar och golvskärmar. Oavsett om du behöver förbättra arbetsmiljön i ett kontor, skapa lugn i en matsal, eller införa ordning i en skolmiljö, har vi den perfekta lösningen för dig. Våra produkter är designade med både funktionalitet och estetik i åtanke, och erbjuder en idealisk balans mellan privatliv och öppenhet.

Anpassning efter dina behov
Med olika storlekar och utföranden att välja mellan, samt ett brett utbud av olika tygfärger, kan du skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov och smak. Våra skärmväggar och golvskärmar erbjuder också flexibilitet genom olika typer av stödfötter.

Funktion möter design
Våra produkter sträcker sig från en höjd på 980mm till 1790mm och en bredd på 980mm till 1210mm, vilket gör dem tillräckligt flexibla för att passa i olika utrymmen och sammanhang. Från avskärmning mellan skrivbordsplatser i kontorslandskap till skapande av avskilda områden för skrivare, kopieringsmaskiner eller fikahörnor, erbjuder våra skärmväggar och golvskärmar en effektiv lösning.

Förbättrad arbetsmiljö och fokus
Våra ljuddämpande skärmväggar och golvskärmar är utformade för att avsevärt förbättra ljudklimatet i alla typer av lokaler. Genom att minska bullernivån och skapa avgränsade utrymmen, bidrar våra produkter till en ökad produktivitet och koncentration. De erbjuder inte bara ljudisolering och dämpning men också möjligheten att skapa specifika fokusområden som främjar effektivt arbete och samarbete utan störande ljud och rörelser.

Estetiskt tilltalande och miljövänliga alternativ
Våra skärmväggar och golvskärmar är inte bara praktiska utan också estetiskt tilltalande, tillgängliga i en mängd olika stilar, material, och färger för att komplettera din inredning. Med en strävan efter hållbarhet är många av våra produkter tillverkade av återvunna eller miljövänliga material, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljön.

Flexibilitet och enkel installation
Dessa produkter är designade för att vara flexibla och lätta att anpassa till olika utrymmen och behov. De är enkla att installera och kräver minimalt underhåll, vilket sparar både tid och resurser. Oavsett om du omstrukturerar ett befintligt utrymme eller skapar nya arbetsområden, erbjuder våra skärmväggar och golvskärmar en praktisk och effektiv lösning.

Våra skärmväggar och golvskärmar erbjuder en mångsidig och användbar lösning för att skapa en mer funktionell, produktiv och behaglig arbetsmiljö över en bred spektrum av miljöer. Med anpassningsbara storlekar, färger och stödfötter är det enkelt att hitta den perfekta lösningen för ditt utrymme. Upplev skillnaden idag och transformera ditt utrymme till en plats där fokus och effektivitet blomstrar.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.