Visar sida 1 av 6, totalt 542 produkter

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Mat & dryck

Skapa en harmonisk matupplevelse - Vår ljuddämpande canvastavla förgyller ditt utrymme! 

Fördelar med våra ljuddämpande canvastavlor:

Tystar störande ljud
Upplev en atmosfär av kulinarisk frid med våra specialdesignade canvastavlor som effektivt minskar buller och skapar en fridfull känsla i ditt kök eller matsal.

Inspirerande mat & dryck motiv
Vår samling av matrelaterade motiv ger en söt touch till din inredning, fungerar samtidigt som ljudabsorbenter och skapar en atmosfär fylld av smaker.

Förbättrad akustik
Genom avancerad ljudabsorberingsteknik minskar våra tavlor eko och ljudreflektioner, vilket skapar en harmonisk akustik och gör din matupplevelse ännu mer njutbar.

Miljövänliga material
Vi prioriterar hållbarhet. Våra canvastavlor är ljudreducerande tack vare återvunnen polyester och täcks på baksidan av en CNC-fräst träskiva med många nyckelhål för enkel upphängning.

Enkel installation
Med flertalet CNC-frästa nyckelhål på baksidan är det enkelt att hänga upp tavlan och direkt förvandla ditt utrymme till en harmonisk plats för mat och dryck. Med SilentDirects ljudabsorberande canvastavlor kan du skapa en tyst och inspirerande miljö med fokus på mat och dryck.

Skapa en matupplevelse med stil - beställ din egen ljuddämpande tavla med mat- och drycksmotiv från SilentDirect och ge ditt utrymme en smakfull atmosfär!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.