Chicago

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Chicago

Utforska den dynamiska atmosfären och den ikoniska skönheten i staden Chicago genom våra exklusiva ljuddämpande och ljudabsorberande canvastavlor!
Varje tavla är skapad med passion och precision för att inte bara förhöja rummets estetik utan också reducera ljudnivån och tillföra en unik känsla av konst till ditt utrymme. Motiven trycks med imponerande upplösning upp till 1200 dpi på en italiensk duk, vilket ger enastående skärpa och färgdjup.

Fördelar med våra Chicago-inspirerade ljuddämpande tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Upplev Chicago's charm och energi med en skräddarsydd ljuddämpande tavla av högsta kvalitet.

Bästa upplösningen på din tavla
Med upp till 1200 dpi tryckt på italiensk duk garanteras en tavla med unik skärpa och färgdjup, fångande varje detalj i motivet.

Effektiv ljudabsorption
Återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter används för att säkerställa effektiv ljudabsorption. Vårt ljuddämpande material appliceras inuti tavlan och täcks av en 4mm tjock miljöcertifierad träskiva.

Enkel upphängning
Utformade med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan för enkel och stabil upphängning. Sparar tid vid upphängning, endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi arbetar med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer för att säkerställa miljövänliga material. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och färgerna är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Tavlornas baksida är skyddad med en 4mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC, för ökad hållbarhet och kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla ljuddämpas och ljudabsorberas med omsorg i våra lokaler i Blekinge, Sverige.

Säker upphängning
Med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan garanteras extra säkerhet och stabilitet, speciellt viktigt i offentliga miljöer som dagis, skolor eller andra lokaler.

Skapa en atmosfär av stil och ro med våra Chicago-inspirerade ljuddämpande tavlor. Beställ nu och förvandla ditt utrymme till en konstnärlig oas med en extra touch av tystnad och elegans!

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.