Vi kan ljudisolering och ljudabsorbering

Om SilentDirect. Vi kan ljudisolering och ljudabsorbering.

Idén om SilentDirect föddes redan under mitten av 90-talet när grundaren började bygga bilstereo i sin första bil, Volkswagen Beetle 1303S, 1973 årsmodell. På den tiden var grundaren trött på att det fanns så dåligt med utbud för att ljudisolera i en bil. Några år senare när han ville ljudisolera och ljudabsorbera i ett hem var det samma sak, dåligt utbud och dyrt! 

Det kom verkligen som en chock när det var samma sak på 98% av alla arbetsplatser han arbetade på. Ingen eller väldigt få arbetsgivare ville på den tiden investera i bra ljudabsorbenter som gör att personalen mår bra på sin arbetsplats, arbetar och presterar bättre och blir mindre trötta så man även kan ha energi kvar när man kom hem från sin arbetsplats. Detta kunde grundaren verkligen inte förstå, att investera i bra ljudabsorbenter var ju win win för alla tyckte han, varför kunde inte arbetsgivare förstå detta?

Men om man gör det enklare för företag (arbetsgivare) och privatpersoner att handla, om man tillverkar och säljer endast ljudabsorbenter av hög kvalité och säljer dessa till ett bra pris, då borde människor kunna investera i bra ljudabsorbenter och ljudisolering. Sagt och gjort så startade grundaren sitt första företag.

Sedan grundaren startade detta företag har tiotusentals människor och företag ljudabsorberat och ljudisolerat med våra produkter. Företaget som grundaren startade har sålts vidare och ändrats om en del, men vi som tagit över lever efter samma motto som grundaren hade, vilket var:

- Det ska vara enkelt att förstå vad ljudabsorbering & ljudisolering är.
- Det ska vara enkelt att handla.
- Det ska vara lätt att hänga upp.
- Produkterna ska vara av hög kvalité.
- Produkterna ska vara prisvärda.

Välkommen att handla ljudisolering och ljudabsorbenter av oss på SilentDirect.


Företagsuppgifter

SilentDirect AB
Löparevägen 4
29439 Sölvesborg
E-mail: [email protected]
Telefon: 0456-10000
Org.nr: 559330-3166
Moms reg. nr (VAT): SE559330316601


*Fri frakt

Fri frakt till ombud.

5 års garanti

5 års produktgaranti.

Snabba leveranser

Skickar oftast samma dag.