Oman

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor - Motiv av staden Oman

Skapa en Oas av Lugn med Våra Ljuddämpande Tavlor – Inspirerade av Oman
Upptäck skönheten och stillheten i Oman direkt i ditt hem med våra exklusiva ljuddämpande canvastavlor. Varje tavla är inte bara en visuell njutning utan även en ljudabsorberande mästerverk som är skräddarsytt för att harmonisera ditt rum.

Upplev fördelarna med våra Oman-inspirerade tavlor

Skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet
Varje tavla är en unik konstnärlig skapelse som erbjuder en överlägsen kombination av design och ljudabsorption, skapad för att ge ditt rum en unik atmosfär.

Bästa upplösningen på din tavla
Med tryck upp till 1200 dpi på italiensk duk garanterar vi enastående skärpa och färgdjup, fånga Oman's rika kulturella arv och naturliga skönhet på det mest levande sättet.

Effektiv ljudabsorption
Våra tavlor använder återvunnen polyester med en densitet på 450-600 gram per kvadratmeter för att effektivt minska ljudnivån. Ett miljövänligt material som integreras sömlöst i varje konstverk.

Enkel upphängning
Med 6-8 CNC-frästa nyckelhål på baksidan blir upphängningen enkel och smidig. Undvik onödiga ramar eller krokar och spara tid vid upphängningen – endast en eller två skruvar behövs per del och tavla.

Miljövänligt material
Vi strävar efter hållbarhet genom att samarbeta med certifierade FSC- och PEFC-leverantörer. Vårt ljudabsorberande material består av minst 50% återvunnen polyester, och alla färger är fria från lösningsmedel.

Skyddad baksida
Varje tavla är utrustad med en baksida skyddad av en 4 mm tjock träskiva, certifierad med CE, M1 och PEFC för långvarig hållbarhet och hög kvalitet.

Tillverkas i Sverige
Varje tavla är stolt framställd i våra lokaler i Blekinge, Sverige. Vi försäkrar högsta standard och kvalitet genom hela tillverkningsprocessen.

Säker upphängning
För extra säkerhet och stabilitet, särskilt i offentliga miljöer, är våra tavlor utrustade med 6-8 frästa nyckelhål på baksidan. Du kan använda fler skruvar för extra stabilitet om så önskas.

Låt Oman's charm omfamna ditt hem med våra ljuddämpande tavlor. Skapa en plats av rofylldhet och skönhet – beställ din tavla idag och förvandla ditt hem till en oas av lugn.

Få mer kunskap!
Besök vår kunskapsportal för tips och artiklar om ljudisolering och ljuddämpning, där du kan få vägledning för att välja rätt produkter.